ТОП найкращих подій української класичної музики 2022 року

Наш фестиваль Bouquet Kyiv Stage у Києві та британському Оксфорді потрапив у ТОП найкращих подій української класичної музики 2022 року на думку Радіо Культура та Українська Правда.Життя.
Свист ракет, гудіння "шахедів", артилерійські залпи, звуки вибухів… Зовсім не таку музику ми очікували почути у 2022-му.
Через повномасштабну війну українські музиканти постали перед новими викликами. Хтось проміняв концертні зали на окопи, а скрипку і смичок – на гаубицю. Комусь довелося виїхати за кордон, а хтось залишився в Україні з її воєнними реаліями.
Попри велику кількість втрат, музичний академічний світ отримав нове дихання. Українська музика позбувається ореолу меншовартісної. Хвилю популярності в умовах війни зловила камерна музика. Українські музиканти успішно виступають за кордоном.
Букет український і міжнародний. Як і попередні два пандемічні роки, фестиваль Bouquet Kyiv Stage постав перед новими викликами. Одна з локацій проведення подій залишилася незмінною – територія заповідника "Софія Київська".
Реєстрація на події тут завершувалася майже блискавично - не всі охочі змогли потрапити на фестивальні концерти.
Головні події української класичної музики для УП.Життя аналізувала оглядачка Радіо Культура Наталка Писанка.
Дякуємо за довіру!

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni