Bouquet Kyiv Stage 2023 у Грузії, Тбілісі

28- 30 квітня фестиваль високо мистецтва Bouquet Kyiv Stage відбудеться у Грузії, в Тбілісі

28 - 30 квітня 2023 фестиваль Bouquet Kyiv Stage прямує до Грузії, Тбілісі.
Для Дому Майстер Клас його творче дітище, фестиваль Bouquet Kyiv Stage - особливий, виплеканий проект. Це - живий організм, який росте, розвивається, вдосконалюється.  
З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну фестиваль розширив свою місію і свої кордони. Саме тому у 2022 році Bouquet Kyiv Stage з успіхом пройшов в Оксфорді (Великобританія). 
Цього року 28- 30 квітня Bouquet Kyiv Stage відбудеться у Грузії, в Тбілісі!  Веб-сайт фестивалю
Кожен новий фестиваль – це новий виклик, навіть для організаторів, яким здається, що вони вже досвідчені. А проведення фестивалю в іншій країні - це не просто виклик, а абсолютно новий досвід.
Проведення Bouquet Kyiv Stage у Грузії - це й велика відповідальність для нас, бо народ цієї країни всім серцем підтримує та вболіває за Україну, багато грузинських воїнів воює на полі бою за Україну попри позицію проросійської влади.  
Впевнені в тому, що наш фестиваль підтримає дух свободи картвелів, саме так називають себе волелюбні свідомі грузини, а також стане висловленням подяки народу Сакартвело за підтримку України.
Вся програма фестивалю Bouquet Kyiv Stage у Тбілісі - музика, виставкові проекти, театральні вистави, кінопокази, бесіди - представлять нашу реальність - війну в Україні, а також розкриють самобутність та багатство української культури. Будуть створені мистецькі проекти у співтворчості українських та грузинських митців.

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni