28 КВІТНЯ 17.00 2024

Виступ Київської Камерати в Карнегі-Хол Нью Йорк США

Дом Майстер Клас -партнер туру USA for Ukraine

Під час свого першого візиту до США з 1998 року «Київська камерата», провідний камерний ансамбль України, виконає всеукраїнську програму північноамериканських прем’єр під керівництвом канадської українки Кері-Лінн Вілсон за участю відомої меццо-сопрано Джойс ДіДонато та нью-йоркського оркестру. Ukrainian Chorus Dumka New York під керівництвом Василя Гречинського в Carnegie Hall Zankel Hall у неділю, 28 квітня о 17:00. 
«Київська камерата» у складі 24 учасників виконає північноамериканські прем’єри творів провідних українських композиторів, зокрема Золтана Алмаші, Олександра Козаренка, Євгена Станковича, Володимира Зубицького, Вікторії Польової та Валентина Сильвестрова. «Реквієм» Щетинського, «Мелодія» Скорика та «Молитва за Україну» Сильвестрова — єдині твори програми, які не отримали своїх північноамериканських прем’єр.
Програма:● Місто Марії, Золтан Алмаші, композитор● Concerto Rutheno, Олександр Козаренко, композиторДмитро Таванець, фортепіано● Легенда з гір, Євген Станкович, композиторКатерина Супрун, альт● Концерт для скрипки №1, композитор Володимир ЗубицькийБогдана Півненко, скрипка● No Man is an Island, Вікторія Польова, композиторДжойс ДіДонато, меццо-сопрано● Реквієм, Олександр Щетинський, композитор, хор Думка Нью-Йорка● Мелодія, Мирослав Скорик, композитор● Молитва за Україну, Валентин Сильвестров, композитор, хор Думка Нью-Йорка
Київська камерата заснована в 1977 році як Ансамбль камерної музики Спілки композиторів України. Його вважають провідним камерним ансамблем України та вітають за його внесок у демонстрацію живих українських композиторів. З 2023 року його очолює скрипалька Богдана Півненко, яка окрім виступу в ансамблі є його генеральним та художнім керівником.

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni