28 КВІТНЯ - 7 ТРАВНЯ 2024

USAforUkraine – тур«Київська Камерата»Америкою

Дом Майстер Клас став частиною і головним партнером масштабного міжнародного проекту USAforUkraine – концертного туру Національного ансамблю солістів «Київська камерата» Сполученими Штатами Америки

Друзі, маємо для вас грандіозні новини!Дом Майстер Клас став частиною і головним партнером масштабного міжнародного проекту USAforUkraine – концертного туру Національний ансамбль солістів «Київська камерата» Сполученими Штатами Америки.
Концерти Київської Камерати відбудуться у Нью-Йорку, Грінвічі та Вашингтоні на найпрестижніших концертних майданчиках: Сarnegie Hall, Kennedy Centre та ін. з 27 квітня по 7 травня. Унікальність туру полягає в тому, що концертна програма складається виключно з ТВОРІВ УКРАЇНСЬКИХ КОМПОЗИТОРІВ. І це ще не все!
У концертному турі USAforUkraine візьмуть участь зірки світової класичної музики та щирі друзі України: диригентка Кері-Лінн Вілсон, меццо-сопрано Джойс ДіДонато, спінто-сопрано Вікторія Мінінгем та український хор «Думка» в Нью-Йорку.
Організатором і ініціатором туру є благодійна організація USA for Ukraine, яка з перших днів повномасштабного вторгнення надає величезну підтримку Україні, зокрема, Харківщині та збирає вагомі кошти на гуманітарну допомогу.
Концертний тур Київської Камерати USA for Ukraine несе декілька важливих місій: благодійний збір коштів на гуманітарні потреби України та потужне представлення українського високого музичного мистецтва в світі!
Ми виношували цю подію майже рік, ми проходимо непростий шлях її підготовки, але ми впевнені, що тур USAforUkraine перевершить наші найсміливіші мрії.
Вже назабаром розповімо вам усі деталі туру.

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni