Анонс фестивалю Bouquet Kyiv Stage 2022

Попри воєнний стан фестиваль Bouquet Kyiv Stage 2022 відбудеться! 5 -7 серпня у Києві, в традиційному та улюбленому місці - Софії Київській та з 28 –го вересня по 1 жовтня, вперше в історії фестивалю , ми представимо наш масштабний мультидисциплінарний фестиваль за межами України – у Оксфорді, Великобританії.
КиївТемою цьогорічного фестивалю Bouquet Kyiv Stage 2022 стане - «Заради життя». Фестиваль проходитиме у більш стриманому форматі воєнного часу, проте так само з вишуканою українською музикою, кіно, виставками, екскурсійною програмою та філософськими, літературними і мистецькими панелями під ясенем.«Заради життя наші сміливі воїни боронять Україну, наражаючи себе на смертельну небезпеку. Заради життя кожен українець чи українка сьогодні теж стали воїнами — на своїх фронтах. Заради життя і нашої незламної сили духу ми, попри все, проводимо фестиваль Bouquet Kyiv Stage — як подяку всім нашим захисникам і захисницям. Це наш крок до Перемоги!»
Оксфорд, Велика БританіяГоловний меседж Bouquet Kyiv Stage в Оксфорді — подяка Великій Британії від України – Gratitude from UA to UK.Оксфорд був обраний як знакове місце для проведення фестивалю. Це місто вільної думки і вільного слова, місце зародження, встановлення і збереження демократичних і загальнолюдських цінностей, які сьогодні виборює Україна для всього світу.
Bouquet Kyiv Stage відбудеться з 28 вересня по 1 жовтня у знакових локаціях Оксфорду, таких як Sheldonian Theatre, Christ Church Cathedral, St.Michael’s Church, Holywell Music Hall, Trinity College та Oxford Town Hall і включатиме сім концертів класичної музики, святкування 85-річчя композитора Валентина Сильвестрова, фотовиставку «Війна», кінопокази, музичні перформанси та дискусії.
«Велика Британія була однією з перших країн світу, яка чітко і безкомпромісно заявила про свою позицію у неспровокованій жорстокій війні, розв’язаній росією проти України. З першого дня війни Велика Британія надає Україні велику неоціненну підтримку. Фестиваль Bouquet Kyiv Stage в Оксфорді – це висловлення подяки усьому британському народу!

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni