15 -18 СЕРПНЯ 2024 СОФІЯ КИЇВСЬКА

Bouquet Kyiv Stage 2024


Слоган цьогорічного сьомого фестивалю високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2024 - "Від Сяну до Дону"

Фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2024 з успіхом пройшов у Софії Київській!
Наскрізною темою Bouquet Kyiv Stage 2024 була тема об’єднання. 
Під цьогорічним слоганом “Від Сяну до Дону” фестиваль об’єднав київських, харківських, одеських, херсонських, миколаївських, а також кримських митців.
Впродовж чотирьох днів щорічний мистецький фестиваль відвідало понад 3000 людей. Загалом, з 15 по 18 серпня, в унікальному сакральному просторі Софії Київської відбулося близько 50 подій:● 5 виставкових проєктів, ● 15 концертів класичної, джазової, електронної музики,● 30 показів українського кіно,  ● 5 бесід «Під Ясенем», ● 2 театральні вистави, ● 3 програми для дітей,  ● 2 екскурсії Софією Київською, ● 3 панельні дискусії ● 1 аудіо-візуальна студія.
Тема Єднання поєднала в один Букет українські міста, мистецькі жанри та мистецькі площадки.
«Фестиваль – це живий організм, він про нас, і завжди відображає наш внутрішній стан і життя у цей момент часу, як дзеркальні «букети» на території Софії, які відображають дерева, Софійську дзвіницю і красивих людей, що проходять поряд. Моє відчуття цьогорічного Букету – Потужність. І це про нас. Час від часу ми можемо відчувати втому, відчай, нескінченність війни, і це природньо. Але сьогодні ми – Сильні, Потужні і ми – Єдині: від Сяну до Дону»  Irina Budanska, співзасновниця, ініціаторка та натхненниця Bouquet Kyiv Stage.
Дякуємо усім за таку потужну історію – Bouquet Kyiv Stage 2024- яку ми зробили усі разом.
www.bouquetstage.com
До зустрічі на Bouquet Kyiv Stage 2025!

Illustration

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni