30 ТРАВНЯ 2024НАЦІОНАЛЬНА ФІЛАРМОНІЯ УКРАЇНИ

Концерт ансамблю "Київська Камерата" з програмою концерту в Карнегі Холл, США

У концерті взяли участь Kyiv Chamber Choir / Камерний хор "Київ" під орудою маестро Миколи Гобдича, а також сопрано Мар'яна Головко. На концерті були присутні композитори Вікторія Польова та Олександр Щетинський, які під шквал аплодисментів теж вийшли на сцену столичної філармонії

Після успішного виступу у легендарному Carnegie Hall Національний ансамбль солістів «Київська камерата», під орудою американо-канадської диригентки Keri-Lynn Wilson, повторив ту ж програму для київських слухачів. 
У ній прозвучав експресивний віртуозний скрипковий концерт Зубицького, крихка мелодія Скорика, оригінальний Concerto Rutheno Козаренка, а також музика Станковича, Сильвестрова, Полевої й щемкий твір Алмаші, присвячений Маріуполю – «Місто Марії». 
У концерті взяли участь Kyiv Chamber Choir / Камерний хор "Київ" під орудою маестро Миколи Гобдича, а також сопрано Мар'яна Головко.

На концерті були присутні композитори Вікторія Польова та Олександр Щетинський, які під шквал аплодисментів теж вийшли на сцену столичної філармонії. 

Ми надзвичайно щасливі, що Київська Камерата під орудою Кері-Лінн Вілсон після успішних гастролей в США з успіхом представили програму вдома! 

У залі був абсолютний аншлаг, а таких черг до залу філармонії не було ще з доковідних часів. 

Щиро вітаємо учасників цього чудового концерту і дякуємо всім за плідну співпрацю. 

Концерт відбувся за підтримки Посольства США в Україні.

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni