Виставка «Війна» в Європейському банку Реконструкції та Розвитку у Лондоні

9 березня 2023 у головному офісі Європейського банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) у Лондоні відкриється виставка українського фотодокументаліста Олександра Глядєлова «Війна».
На виставці будуть представлені фото, зроблені автором у березні – жовтні 2022 року в українських містах, зруйнованих рашистським окупантом - Бучі, Ірпені, Бородянці, Мощуні, Києві, Чернігові, Харкові, Херсоні.Відкриття фотовиставки «Війна» Олександра Глядєлова, яка стане першим виставковим проектом у новому офісі банку, є проявом беззаперечної підтримки Великобританією нашої країни у війні, яку розв’язала російська федерація проти України.
Це ще одна можливість продемонструвати світу масштаб злочинів рф проти людяності і геноцид українського народу.Дякуємо ЄБРР за запрошення представити виставку «Війна» у Head office в Лондоні.
Нагадаємо, що виставка фотодокументаліста Олександра Глядєлова була представлена на фестивалі Bouquet Kyiv Stage 2022 у серпні у Києві, у Софії Київській, а також у вересні-жовтні в Оксфорді, Великобританії.

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni