28 КВІТНЯ 17.00 2024


Концерт Київської Камерати в Карнегі-Хол Нью Йорк США

У Нью-Йорку, на одній з головних сцен світу Київська Камерата під орудою зіркової диригентки Keri-Lynn Wilson, за участі всесвітньо відомої мецо-сопрано Joyce DiDonato та Українського хору Думка в Нью-Йорку представили програму з творів виключно українських композиторів

Концерт Національний ансамбль солістів «Київська камерата» у Carnegie Hall беззаперечно увійде в історію української культури.
У самому серці світової столиці, в Нью-Йорку, на одній з головних сцен світу Київська Камерата під орудою зіркової диригентки Keri-Lynn Wilson, за участі всесвітньо відомої мецо-сопрано Joyce DiDonato та Українського хору Думка в Нью-Йорку представили програму з творів виключно українських композиторів. 
Ми надзвичайно щасливі, що в залі були присутні композитори Вікторія Польова та Олександр Щетинський, які спеціально приїхали в США, щоб спільно з музикантами працювати над своїми творами. 

Глядачі дуже тепло та з любов’ю приймали український колектив. У фіналі концерту Київська Камерата зірвала бурні овації! Зал аплодував стоячи! 

Браво оркестру, усім солістам, хору, диригенту, композиторам, українській музиці та українській культурі!

Організатор - USA for Ukraine
Партнер - Dom Майстер Клас

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni