9-12 ТРАВНЯ 2024

Дитячий хор "Щедрик" -учасник Harmonie Festival, Німеччина

Цьогоріч Dom Майстер Клас виступив партнером поїздки хору "Щедрик" до Німечини для участі в одному з найбільших європейських хорових фестивалів

Славетний дитячий хор "Щедрик" (художній керівник та головний диригент Маріанна Сабліна) завершив свій концертний тур Нымеччиною для участі у Harmonie Festival, що тривав з 9 по 12 травня у м.Лімбург-ан-дер-Лан. 
Дитячий хор «Щедрик» засновано в 1971 році у м. Києві майстром хорового мистецтва Іриною Сабліною. Сьогодні хор нараховує понад 150 дітей різного віку, що займаються у відповідних вікових групах. Близько 55 кращих виконавців входить до концертного складу. За 50 років існування хору, «Щедрик» виховав більше 2 000 хористів.
Зі «Щедриком» нас пов’язує багаторічна дружба та співпраця. У 2021 році колектив відкривав наш фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage. А цьогоріч Dom Майстер Клас виступив партнером їх поїздки до Німечини для участі в одному з найбільших європейських хорових фестивалів. 
Ми щиро пишаємося здобутками хору «Щедрик» і від всього серця бажаємо їм підкорювати ще більше світових сцен та людських сердець! Щиро радіємо успішному туру Щедрика та вітаємо всю команду! 

КОНТАКТИ ДОМУ МК

Адреса

ВУЛ. МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО, 6

Телефон

067 546 79 52

E-mail

gro.ssalkretsam%40ofni